Solucions per SAP Business One que milloren la funcionalitat de l’ERP

Les solucions SGI estan desenvolupades i certificades per SAP Business One.

Retail

SGI Retail és la solució que permet utilitzar un terminal punt de venda, tauleta o PC, per l’explotació d’una botiga pròpia, córner o franquícia.

Llegir més

Magatzem

SGI Warehouse permet el control de les operacions del dia a dia tant pel que fa a picking, com d’enviaments i inventaris per SAP Business One.

Llegir més

EDI

SGI EDI és la solució, amb plataforma EDICOM, que permet realitzar intercanvis (enviaments i recepcions) de documents comercials per via telemàtica.

Llegir més

Moda i calçat

SGI Moda és la solució més potent de gestió empresarial pel sector tèxtil, calçat i complements, tant per empreses distribuïdores, fabricants i majoristes.

Llegir més

Eines

SGI Tool és l’eina de desenvolupament sobre el SDK de SAP Business One que permet generar mòduls configurables de forma productiva i rendible.

Llegir més

Producció

SGI Manufacturing és la solució MRP que permet a empreses de diversos sectors portar una gestió dels processos de la seva producció, sistematitzar els processos de qualitat i el desenvolupament dels seus productes.

Llegir més

Business Intelligence

És la solució d’intel·ligència de negoci que permet l’anàlisi afegida dels processos de compres, vendes, cobraments, pagaments, inventari, analítica i comptabilitat, per la correcta presa de decisions sobre el seu negoci.

Llegir més

Projectes

SGI Project permet la gestió de projectes i contractes per donar resposta a les necessitats de gestió integral en empreses que segueixen models d’excel·lència en el desenvolupament de les seves activitats.

Llegir més

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

Deixa’ns les teves dades o truca’ns ara al 902.404.090

[contact-form-7 404 "Not Found"]