SGI Solutions primer portal de solucions i add-ons per SAP Business One

Global Software Partner (GSP) neix l’any 1992 amb una àmplia tradició en el software metodològic i l’any 2007 inicia un nou projecte pel desenvolupament de software per SAP Business One. Aquest projecte es va anar desenvolupant i va acabar amb la plataforma SGI.

Volem destacar que SGI té dues grans parts:

  • SGI Tool és una eina pel desenvolupament d’aplicacions en SAP Business One i que presenta una important quantitat de funcionalitats que en el seu conjunt pot augmentar la productivitat un 50%.

  • SGI sectorials i mòduls desenvolupats amb una metodologia tècnica molt rigorosa i excel·lent document pel partner i usuari que facilitaran la implementació fàcil i ràpida.

En ser solucions certificades garantim la qualitat, el compromís de manteniment i evolució a l’uníson que les revisions de SAP Business One, d’aquesta manera la inversió es veu protegida per una estratègia de producte estandarditzada i globalitzada.

Tots els productes han nascut per la plataforma SAP Business One amb la qual es garanteix el 100% de seguiment de les regles de negoci marcades per SAP.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

Deixa’ns les teves dades o truca’ns ara al 902.404.090

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@sgisolutions.es.