PORTAL DE LES SOLUCIONS SGI PER SAP BUSINESS ONE I SAP HANA

SGI SOLUTIONS: Add-ons per SAP Business One i SAP HANA

Global Software Partner (GSP), com proveïdor de solucions sectorials per SAP Business One (SSP), ha creat el primer portal d’Add-ons, solucions verticals i solucions horitzontals, per la plataforma SAP HANA i SQL.

Les diferents solucions / Add-ons SGI ofereixen un valor afegir als seus clients, a través de certificacions i qualificacions obtingudes des de SAP AG en:

  • Qualitat.

  • Funcionalitat.

  • Històries d’Èxit.

  • Respecte estricte de les regles de negoci.

  • Garantia d’evolució.

Aquestes acreditacions són el resultat de l’esforç del nostre equip tècnic que tenen com a objectiu oferir un resultat eficient i satisfactori a tots els nostres clients.

Els nostres Add-ons i/o solucions horitzontals i verticals estan desenvolupats sobre la plataforma tecnològica de SAP HANA i permeten obtenir un major rendiment de l’ERP de SAP Business One per les petites i mitjanes empreses (PIME). En aquest sentit i gràcies a la tecnologia SAP HANA, és possible treballar amb informació a reals a gran velocitat, d’aquesta manera la presa de decisions és immediata.

La nostra finalitat és la satisfacció dels nostres clients. Li mostrem dia a dia amb el suport i garantia dels nostres Add-Ons SGI.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

Deixa’ns les teves dades o truca’ns ara al 902.404.090

[contact-form-7 404 "Not Found"]